onsdag 3. april 2013

Dag 3 - Was there anymore to see? Oh yes....

Kan vel kansje ikke si at dag 3 startet noe annerledes en dag 2 egentlig, vi kom oss sent avgårde og denne dagen bydde på litt dårligere vær, men som de globetrotterne vi er ;) brydde vi oss ikke noe om det. Idag hadde vi bestemt oss for å gå på en av disse berømte Bath/Spa. Vi tok idag t-banen ett par holdeplasser og gikk derfra, og dæven tror du ikke endelig vi klarte å komme oss til elven Donau og da skjønte vi vel egentlig at vi hadde kommet dit hvor alt å se egentlig var. Men skulle vi på bad så skulle vi på bad. Vi sjekket ut alle steden på forhånd men valget falt vel egentlig på "Rudas Bath". Dette er ett eldgammelt og da mener jeg ELDGAMMELT tyrkisk bad. Bygget og badet var fra 1520 og jammen tror jeg ikke noe av steamen fra den tiden lå i veggene. Det luktet ihvertfall sånn. Satan for en merkelig stram lukt. Badet hadde masse å by på. Steam, badstu, varme kildevann og massasje, sistnevnte ble ikke brukt da mannen som liksom skulle massere var så svaksynt og så så gammel ut at dette hadde vi ikke helt trua på. Men vi gikk nå til disse "thermal bath" og dæven. Ja jeg har vel innsett at jeg er en pingle når det gjelder vann. 42 grader var definitivt noe så inni granskauen varmt, og 19 var altfor kaldt, så vi endte vel mesteparten av tiden i det som var rundt 35. Men uansett så er dette virkelig noe å anbefale.



Etter 4 timer i badet var vi så ferdige og slappe at det var vel bare en ting å gjøre. Finne ett sted å spise og dra hjem.

Vi dro innom Bob's pizza, som var ett bitte lite sted, men de hadde god mat. Marit var sulten og utifra det jeg bestilte var jeg tydeligvis dødssuten. en pizza på 45 cm, var visst en familie pizza, og det så slik ut også. Den kom over 2 store tallerkener og var så uendelig stor.
Bare se på bilde om du klarer å få en formening om hvor stor den var. Etter dette var vi så ferdige at vi dro bare hjem og vips så slokna vi. Another beautiful day was over........

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar