mandag 29. april 2013

Filmanmeldelse: The Last Stand

Plakaten er ganske så kul, med Johnny Knoxville sin humoristiske karakter
Wow, ja merker fint det er noen år siden Arnold "I be back" Schwarzenegger var på lerret, bortsett fra en og annen dårlig birolle i Expendables filmene.

Men allikevel så er det få ting som har forandret seg, når Arnold er med i film, får du nøyaktig det du spør/ ber om. ACTION. Denne filmer gir ingen unntak. Filmen handler om en Kartell topp som klare å stikke av fra FBI, og skal rømme til Mexico i en stjålet super bil (bilen er en corvette ett eller annet, for de som er interessert) og etter mye om og men, må da kjøre gjennom byen hvor Arnold Schwarzenegger er sheriff. Det er en søvning liten by, og det skjer stort sett ingenting der, og det merker man, for disse folkene er ikke klare for litt større oppgaver enn å plukke ned katter fra trær. Men i god amerikans spirit, så kan "underdogsene" klare det, og Arnold blir selvfølgelig den store helten. Den som faktisk gjøre filmen litt ekstra seerverdig er Johhny Knoxville sin skruppelløse karakter, Johhny spiller denne karakteren gått.

Hvis du liker action og litt dårlig humor underveis er dette helt klart en film som passer for meg, men er du ute etter litt mer substans, ja så ville jeg vel kansje ikke valgt en Arnold film i hele tatt.
This entry was posted in .

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar